Ferdinan logo

 

PENTUJA   PUPPIESAG00318_Ferdinan A2-pentue suunnitteilla loppuvuodelle 2023


 

We are planning Ferdinan A2-litter before the end of 2023

  
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 

 


 


Serious enquiries only please

e-mail: kennel(at)ferdinan.com
Koira-024.gif

 

                                                                                                                                          


poika 1 pr.jpg
INFORMATION ABOUT SALE

BD15061_ the parents of our puppies always are high quality and have an excellent structure and balanced mentality

BD15061_ our the most important criterion is try to improve our breed quality - not quantity

BD15061_ you can see all available puppies on our web site. We can send you more pictures of the puppies

BD15061_ our puppies are born and live in the house (not in the kennel)

BD15061_ our show prospect puppies are available to approved show homes

BD15061_ Ferdinan puppies are available only for people who keep and love their dogs like real family members

They have to live WITHIN THE OWNER'S FAMILY not in the cage

BD15061_ all our puppies are registrated in Finnish Kennel Club (FKC). They are ID-marked with microchips and de-wormed

BD15061_ puppies will be examined by veterinary before going into their new homes

BD15061_ all our puppies have FCI pedigree and our export puppies will get EU-passport

BD15061_ our puppies are used to eat meat, vegetables and Super Premium Food (Royal Canin)

BD15061_ our puppies can move abroad when they are at least 8 weeks

BD15061_ worldwide shipping available

BD15061_ if you think, you would like to participate on dog shows and/or competitions, you are welcome to contact us

YLEISIÄ PERIAATTEITAMME


Tavoitteenamme on kasvattaa kauniita, terveitä ja hyväluonteisia rotumääritelmän mukaisia snautsereita. Käytämme jalostukseen ainoastaan korkealaatuisia, erinomaisen rakenteen ja luonteen omaavia yksilöitä.

Tärkein jalostustavoitteemme on yrittää parantaa rodun laatua, ei lukumäärää.

Varauksia emme ota puhelimitse, ennen kuin olemme henkilökohtaisesti tavanneet pennunostajat ja vakuuttuneet siitä, että snautseri on oikea rotu heille ja ostajaehdokkaat ylipäätään sopivia pitämään koiraa.

Kauppasopimus tehdään Suomen Kennelliiton laatimalla kauppasopimuslomakkeella. Siinä olevia ehtoja olemme sitoutuneet noudattamaan, Heli kasvattajana on allekirjoittanut kasvattajan sitoumuksen. Lisäksi Heli on suorittanut
kasvattajan perus- ja jatkokurssin ja on Suomen Koirankasvattaja ry;n (Sukoka) jäsen sekä toiminut snautserikerhon jalostustoimikunnan jäsenenä vuosina 2008-2019.
Suomen Kennelliiton myöntämä Vuolasvirta-palkinto nro 1083, menestyksekkäästä kasvatustyöstä, on myönnetty vuonna 2017.

pdf.jpg

Vuolasvirta pr.jpg


Kaikki pentueemme syntyvät olohuoneessamme ja elävät siellä perheen parissa ensimmäiset 4 viikkoa, jonka jälkeen ne valtaavat keittiömme. Meillä ei ole erillisiä kennelrakennuksia.

Ferdinan pennut ovat saatavilla ainoastaan koteihin, joissa niitä rakastetaan ja ne saavat elää perheenjäseninä. Snautserin pitää saada elää perheen kanssa, ei tarhaolosuhteissa.

Ulkomuodollisesti lupaavimmat pennut myymme/sijoitamme näyttelyistä kiinnostuneisiin koteihin.


Pennut luovutamme aikaisintaan 7 viikon ikäisinä tunnistusmerkittyinä. Pennut luonnollisesti madotetaan useamman kerran ennen luovutusta ja yli luovutusiän luonamme olevat pennut rokotetaan.
Pennut käyvät ennen luovutusta myös eläinlääkärintarkastuksessa noin 6 viikon ikäisinä.

Suunnitellut pentueemme täyttävät kaikki Suomen snautserikerhon jalostustoimikunnan asettamat vaatimukset niin ulkomuodon, terveyden kuin luonteenkin suhteen.

Voit lukea pentulistakriteerit tästä linkistä:

http://www.ssnk.fi/images/logo_pieni_sin_valk.png
 
Kannustaaksemme omistajia käyttämään kasvattejamme näyttelyissä, siistimme kasvattimme aina ilmaiseksi näyttelyihin. Pennut tottuvat luonamme trimmauskoneeseen jo ennen luovutusikää, sillä siistimme ne aina ennen luovutusta useammankin kerran. Usein toistuvat trimmausharjoitukset jo pienestä pitäen helpottavat trimmauksen sujumista aikuisena. Mielestämme pennut olisi syytä siistiä kerran kuukaudessa 6 kuukauden ikään asti.

Meistä on hyvin tärkeää seurata pentujen kehitystä säännöllisesti niiden ensimmäisten elinkuukausien aikana, jolloin mm. mahdollisiin ongelmiin saadaan apu jo ajoissa ja muutenkin voimme keskustella kaikista pennun hoitoon ja kehitykseen liittyvistä asioista. Tästä syystä myös pentusiistimiset 6 kuukauden ikään saakka kuuluvat meillä pennun hintaan.

Pentutreffit järjestämme joka pentueelle niiden ollessa noin 6 kk:n ikäisiä. Treffeillä neuvomme kädestä pitäen trimmauksen saloihin ja pidämme ensimmäiset näyttelyharjoitukset.
Trimmausopetuksemme kasvattiemme omistajille on ilmaista.

Pennun mukaan annamme kirjalliset ruokinta-, hoito- ja trimmausohjeet, rekisteritodistuksen ja Snautserikerhon sekä kennelimme oman pennunhoito-ohjeen.

Koska ruokimme kaikki koiramme ja pentueemme mm. korkealuokkaisilla Royal Canin-tuotteilla (täydennettynä mm. lihalla ja vihanneksilla), saavat pennut mukaansa Royal Canin-aloituspakkauksen, joka sisältää hoito-ohjeita ja pennun ruokaa.

Näyttelyistä kiinnostuneille järjestämme näyttelyharjoituksia. Moni ensikertalainen onkin niiden jälkeen kiinnostunut näyttelyistä.

Otamme myös kasvattejamme hoitoon esim. omistajien matkojen ajaksi.

Jos omistajat eivät voi jostain syystä koiraa enää pitää (onneksi meille on käynyt niin vain muutaman kerran), olemme valmiita ottamaan koiran takaisin luoksemme ja etsimään sille uuden ja pysyvän kodin. Emme hyväksy koiran lopettamista omistajasta johtuvista syistä eli esim. allergia- tai avioerotapauksissa toivomme, että saamme ostaa koiran takaisin, ettei sitä lopetettaisi eikä se joutuisi "kiertoon" niin, että emme tiedä missä kasvattimme asustavat.

Toivomme, että kasvattimme omistajat ottavat meihin yhteyttä aina jos jotain kysyttävää tai ongelmia ilmenee. Meille voi hätätapauksessa soittaa vaikka keskellä yötä.
Hyvin mielellämme kuulemme kaikki hyvätkin uutiset ja arjen tapahtumat.

Tärkein tavoitteemme kasvatustyössä on onnelliset ja yhteiskuntakelpoiset snautserit, jotka ovat iloksi omistajilleen. Paras osoitus siitä, että kasvattimme omistajat ovat tyytyväisiä koiriinsa on se, kun kennelistämme on hankittu samaan perheeseen vanhemman koiran kaveriksi toinen, kolmas ja monesti useampikin partanaama.

Jos olet kiinnostunut snautserin pennun hankinnasta, meihin voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, kerromme mielellämme lisää koiristamme ja rodusta. (Katso yhteystiedot).pennut pr.jpg


179248_124998054238063_2807231_n.jpg


pdr.jpg


Untitled-TrueColor-01PR.jpg
SuKoKaLogo-jpgweb-300x135.png


rc_banneri_koira_468x100.jpg 

 

ferdinan