FIN CH FERDINAN ARADINA-BEAUTY  “Netta”


 

*   LITTERS: FERDINAN  C & G- LITTERS

 

*    19.09.1988-11.03.2005

*    HD A

*    EYES CLEAR

 

 

The image “http://kotisivu.dnainternet.fi/nelpal/ferdinan/kuvat/koirat/600/04_600.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

The image “http://kotisivu.dnainternet.fi/nelpal/ferdinan/kuvat/koirat/600/netta69_600.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.


Netta oli ”mamman oma kulta”! Netta jäikin meille ihanien tähtisilmiensä takia, eikä suinkaan siksi että olisi ollut lupaavin narttupennuista ulkomuodoltaan. Netta pärjäsikin vaihtelevalla menestyksellä näyttelyissä. Muotovalio siitä kuitenkin tuli jo nuorena. Netta eli Nepukka oli luonteeltaan hellyydenkipeä ja vähän pehmo.

Netalla oli tarkoitus teettää vain yhdet pennut, mutta koska ensimmäisestä pentueesta jäi vain kaksi poikaa henkiin, astutimme sen vielä toisenkin kerran (jolloin syntyi 2 poikaa ja 5 tyttöä).

Netta oli myös emänsä tavoin hyvä äiti. Se ei voinut ymmärtää miksi sitä ei päästetty muiden narttujen pienten pentujen luokse, vaikka ne niin kutsuvasti vinkuivat. Netalta tuli aina maitoa, kun muilla oli pienet pennut. Ainakin pari kertaa yllätin sen imettämässä pentulaatikossa muiden vauvoja.

Netta eli 16,5 vuotiaaksi! Terve ja pirteä oli loppuun asti, vaikka näkö ja kuulo olivat viimeisenä vuotena jo aika heikkoja. Netta nukahti pois yöllä nukkuessaan…eli voisiko omalle rakkaalle koiralleen parempaa tapaa nukkua pois enää ollakkaan…


SUKUTAULU   PEDIGREE

Sire - Isä

FIN MVA
JANDUMIN ENRICO

Grandsire - Isän isä

KANS&POHJ MVA V-79
MIHAN TAHVO

FIN TVA KANS&POHJ&DK MVA V-68-70-71-72
MINACO GARM

KANS&POHJ MVA
CURBITS DAFNE

Granddam - Isän emä

FIN& S MVA
JANDUMIN CELENA

-
XANDOR VON HAHLWEG

FIN MVA
AKILAN EPSY

Dam - Emä

FIN MVA
MIHAN CAMPARI

Grandsire - Emän isä

POHJ MVA PMV-78
MIHAN ANSELMI

KANS&POHJ MVA
MINACO JERRY

KANS&POHJ MVA
CURBITS DAFNE

Granddam - Emän emä

-
MIHAN NELLI

KANS&FIN&S MVA V-83-84-86
SKANSENS FAENRIK

FIN MVA
SMOKESTONES SNOW BYRD