FIN CH MIHAN CAMPARI  ”Mindy”


*    KANTANARTTUMME

*    (OUR FIRST BITCH)

 

*    LITTERS: FERDINAN A- B- JA D-LITTERS

 

      *    15.04.1986-11.11.1996 

*    HD: X*

*    EYES: CLEAR

 

 

 


Mindy oli ihan ensimmäinen snautserimme. Se oli luonteeltaan hyvin tasapainoinen ja kärsivällinen. Kaikki kolme pentuettaan se hoiti esimerkillisesti. Mindyn lempipuuhaa oli tenniskentällä ollessamme, tennispallojen etsintä viereisistä pusikoista. Kerrankin se löysi 13 kpl palloja yhden pelin aikana!

 

Jos Mindy olisi jäänyt ensimmäiseksi ja viimeiseksi snautseriksemme, olisi meillä ihan eri käsitys snautserin luonteesta kuin mitä meillä nyt on. Vaikka Mindy itse oli pennusta asti itse rauhallisuus, sitä todellakaan ei voi sanoa sen lapsesta, lapsenlapsesta, lapsenlapsenlapsesta eikä lapsenlapsenlapsenlapsesta... Siis ei ainakaan niistä partanaamoista, jotka meillä asustavat!

 

Mindy otti Timpan isännäkseen jo pennusta pitäen ja Timppa onkin todennut, että "toista samanlaista persoonaa ei meille voi enää tulla". Se pitääkin kyllä paikkaansa, kuten me kaikki snautseriharrastajat tiedämme: kaikki snautserithan ovat luonteiltaan erilaisia!

 

Mindy sairastui 10 1/2 vuotiaana imusolmukesyöpään ja kolme kuukautta sairastettuaan, nukahti ikuiseen uneen isäntänsä sylissä.


SUKUTAULU   PEDIGREE

Sire  Isä

 

POHJ MVA PMV-78

MIHAN ANSELMI

KANS&POHJ MVA MINACO JERRY

KANS&POHJ MVA WIRBEL V D MUNTEREN GESELLEN

KANS&POHJ MVA V-66 MINACO DOTTIE

KANS&POHJ MVA CURBITS DAFNE

XANDOR VON HAHLWEG
 

KANS&POHJ MVA V-77 MINACO INKI

Dame  Emä

 

MIHAN NELLI

KANS&FIN&S MVA V-83-84-86 SKANSENS FAENRIK

AM CH
PEPPER TREE VICTORS VANITY

SKANSES YOLANDA CD

FIN MVA SMOKESTONES SNOW BYRD

HERENS NITSCHE YONAN

CH ERDGEIST VON KAISERBART